اموزش تهیه قهوه دمی با کمکس
راهنمای گام به گام و تصویری دم کردن قهوه کمکس
قهوه کمکس یکی از آسانترین روشها برای دم کردن قهوه است که نوشیدنی خروجی طعم کامل قهوه را به ما هدیه میدهد.
این نوع قهوه با روش دمآوری آماده میشود و بسیاری از خواص مفید قهوه را در خود نگه میدارد.
راهنمای دم کردن قهوه کمکس
قهوه کمکس از جمله قهوههای دمی یا اصطلاحا قهوههای نسل سوم است که ظرافتهای طعمی قهوه را به خوبی نشان میدهد.
دم کردن قهوه کمکس
وسایل و مواد اولیه مورد نیاز
- کمکس
- فیلتر کاغذی مخصوص کمکس (میتوانید بهراحتی از بازار تهیه نمایید.)
- آب داغ (تقریباً ۹۳ درجه) برای هر نفر ۱۵۰ میلیلیتر
- پودر قهوه به میزان یک قاشق سوپ خوری برای هر نفر
مراحل آماده کردن قهوه با کمکس
گام اول

در مرحله اول آب را در کتری میریزیم و آن را روی حرات قرار میدهیم تا جوش بیاید. سپس به مدت ۳۰ ثانیه آن را از روی حرارت برمیداریم تا کمی خنک شود.
گام دوم

در گام بعدی دم کردن قهوه کمکس ، فیلتر کاغذی را بهگونهای بروی مخزن قرار میدهیم تا کاملاً دهانه آن را پوشش دهد.
گام سوم

مقداری آب جوش را بروی فیلتر کاغذی میریزیم و بعد از چند ثانیه آب درون مخزن را خالی میکنیم. انجام این کار باعث میشود محفظه دستگاه کمی گرم شود و از طرفی قهوه کمکس مزه ناخوشآیند کاغذ حس نشود.
گام چهارم

برای قهوه کمکس دانههای قهوه مورد نظر خود را کمی درشتتر از میزان متوسط (medium) آسیاب میکنیم.
گام پنجم

قهوه آسیاب شده را درون فیلتر میریزیم و محفظه را بهآرامی تکان میدهیم تا پودر قهوه درون فیلتر بهخوبی قرار بگیرد.
شاید بخواین بدونین! طرز تهیه فراپه پروتئین به همراه روش آماده کردن سس تافی
گام ششم

آب داغ را فقط بهاندازهای که قهوه خیس بخورد بروی پودر قهوه میریزیم. خیس خوردن پودر قهوه منجر به آزاد شدن گاز درون قهوه میشود. حبابهای روی سطح قهوه بوجود میآید و عطر و رایحهی لذتبخشی را ایجاد میکند.
گام هفتم

در مرحله بعدی آب را بهصورت دورانی به قهوه اضافه میکنیم. در صورتی که سطح آب به دهانه مخزن رسید، کمی صبر میکنیم تا سطح آب پایین بیاید.
گام هشتم

حدودا ۴ دقیقه طول میکشد تا سطح آب کاملاً پایین آمده و قهوه دم کشیده داخل مخزن کمکس بریزد. سپس فیلتر کاغذی و تفاله قهوه را بهآرامی برمیداریم. شایان ذکر است که هرچه درجه پودر قهوه درشتتر باشد، مدت زمان آماده شدن کمتر خواهد بود. قهوه کمکس دلچسب ما آماده سرو است.
نوش جان!!